Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden∂
Dette er Steigen kommunes offentlige nettsted. For å komme til Lev I Steigen, besøk www.levisteigen.no
Nina C U Lunde - 2020-01-27 15-25-37 - Helnessund3 (2)

Næringslivstiltak og hjelpetelefon for næringsliv i koronakrisen

I Steigen er det for tiden en krevende situasjon for enkelte næringsaktører.

Gjennom næringsnettverket i alle Salten kommunene jobbes det i disse dager med synliggjøring av tiltak og kartlegging av hvordan disse treffer det lokale næringslivet. 

Er du en av dem som strever med å få oversikt over alle kompensasjonsordninger og søkbare tiltak for næringsdrivende? Nå kan du enkelt få hjelp til å skaffe deg oversikt over alle tiltakene. Ring hjelpetelefonen for bedrifter!
 
Rundt baalet

Våre småbedrifter og korona-kondis 27.03.20

Kjære Steigværinger

Nok en uke med en helt ny og ganske annerledes hverdag har gått. I Steigen er status inn mot helgen at vi fremdeles kun har ett påvist smittetilfelle i kommunen. Denne personen er nå friskmeldt, og det er per i dag ingen mistanke om flere smittede. Situasjonen er oversiktlig.

IMG_6121 (2)

Første tilfelle av Coronasmitte i Steigen

Kjære Steigværinger.

 I dag er første tilfelle av Coronasmitte oppdaget i Steigen. Det var i grunn bare et spørsmål om tid - så jeg oppfordrer nå alle til å holde hodet kaldt og hjertet varmt ❤️

K_03_2x1

Anmoder folk om ikke å reise til Bodø og resten av Salten

Bodø og de ni øvrige kommunene i Salten anmoder folk utenfor Nord-Norge om ikke å reise til Bodø dersom det ikke er helt nødvendig – i den situasjonen som er nå. Folk i nord bør heller ikke reise tur/retur Oslo.