Fylkesråd for transport og infrastruktur Bent-Joacim Bentzen har i fylkesråd 23.03.2021 vedtatt at navnet på tunnel langs fv. 835 i Steigen kommune og Hamarøy kommune/Hábmera suohkan skal være Steigentunnelen på norsk og Stájgotunælla på lulesamisk. Saken er referert som sak 067/2021 Navn på fylkeskommunale anlegg - Steigentunnelen/Stájgotunælla.- Fv. 835 - Steigen kommune / Hamarøy kommune - Hábmera suohkan.

Vedtaksorgan for navn på tunneler langs fylkesveger er Nordland fylkeskommune, men kommunen skal sørge for at vedtaka gjøres kjent for de partene som har klagerett etter § 10 første ledd i loven. Dette gjelder både Steigen kommune og Hamarøy kommune/Hábmera suohkan siden kommunegrensen går gjennom tunnelen.
 
Klageadgang: Vedtak om skrivemåten kan etter § 12 i lov om stadnamn påklages av dem som etter § 6 bokstav a til c har rett til å ta opp saker om skrivemåten av stedsnavn. En eventuell klage skal sendes til Nordland fylkeskommune med kopi til kommunen. Klagen skal grunngis, og grunngivinga må behandle alle navn eller navneledd klagen gjelder.

Frist for klage: 15. juni