Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

BOGEN NÆRINGSPARK

06.03.05
Steigen Meieri eies nå av lokale interesser og kalles Bogen Næringspark.

Drifta av meieriet ble stanset i år 2000. Det er i dag en betydelig ledig bygningsmasse som er rettet mot næringsmiddelvirksomhet.

Kort om lokalene og anlegget.

Til sammen er det ca 600 m2 gulvflate fordelt på 2 nivåer som står ledig. Dette er rommelige lokaler med god høyde som kan brukes til forskjellig produksjon.

I tillegg fins et verksted på 160 m2. Anlegget har 2 kjølerom på til sammen 200 m2. Her fins også en vaskehall for tankbiler på over 200 m2.

Ei egen fløy på 260 m2 i 2 etg. inneholder kontorer og kantine/kjøkken. Her er også en egen avdeling på ca 80 m2 sosiale rom.

Anlegget er bygget på 50-tallet. Det er seinere restaurert og bygd til. Siste store ombygging var gjort for ca 20 år siden. Bygget framstår i god stand, og kan bygges om for å dekke ulike behov.

Anlegget har olje- og el-kjele.


Vannkilde.

Anlegget har egen vannkilde. Vannkvaliteten er svært godt dokumentert. Vannet er av beste kvalitet og vil f. eks. egne seg til å tappe drikkevann. Vannkilden er en ressurs for etablerere.

Ønsker etablerere.

Bogen Næringspark ønsker kontakt med personer som har en forretningsidé og som kan tenke seg å etablere seg i lokalene enten med næringsmiddelproduksjon eller annen type produksjon.

Steigen kommune har et næringskontor som vil bistå. Næringskontoret har også god kontakt med Innovasjon Norge ang. finansiering og kunnskapsformidling.

Interesserte kan henvende seg til leder i styret for Bogen Næringspark: Per Arne Adreassen, 8288 Bogøy, Tlf: 905.91.730.

Henvendelser kan også skje til Steigen kommune, næringskontoret: 757.78.800.