Steigen Legesenter opplever stadig større pågang av personer som ønsker å få etterregistrert sine koronavaksiner satt i utlandet. Kommunen ønsker å presisere at dette ikke er en lovpålagt tjeneste, og det kan derfor ikke forventes at dette kan tilbys eller utføres på kort varsel.
Steigen Legesenter vil etterstrebe å tilby etterregistrering til personer som har fastlege i Steigen. Dersom du har fastlege her, og har fått koronavaksine satt i utlandet kan du ta kontakt med Steigen Legesenter for avklaring, samt informasjon angående kostnader. Viktig at dette gjøres i god tid før gyldig koronasertifikat skal benyttes (f.eks innreise til Norge), da det må påberegnes noe ventetid.

Dersom du har bostedsadresse i Steigen, men har fastlege i annen kommune, må du ta kontakt med legekontoret der din fastlege jobber for avklaring rundt etterregistrering. 

Dersom du ikke har fastlege i Norge må du ta kontakt med en privat helseaktør for å eventuelt få gjennomført etterregistreringer. Private helseaktører kan også benyttes selv om du har fastlege.

Vi viser forøvrig til følgende nettsider: