Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Kunngjøringer forside

Pressemelding: Oppgraderer Steigentunnelen

I midten av april starter et større vedlikeholdsarbeid som skal pågå ut 2024. Trafikantene må forholde seg til ledebilkjøring og nattestengning. 

– Tunneler trenger jevnlig vedlikehold, og noen ganger mer omfattende tiltak. I Steigentunnelen skal vi nå gjøre fjellsikring, bytte vann- og frostsikring og oppgradere det elektriske anlegget med helt ny belysning. Det skal gi en tryggere tunnel med bedre kjøreopplevelse, sier prosjektleder Eivind Bakken i Nordland fylkeskommune.

Les mer

Oppstart av navnesak 2024/64 - lulesamiske stedsnavn i Steigen kommune

I brev av 29.1.2024 fra Sametinget til Nordland fylkeskommune har Sametinget gitt foreløpige tilrådninger om skrivemåten av noen lulesamiske stedsnavn i Steigen kommune. Navna kan være aktuelle til bruk på vegskilt. 

Saken inneholder naturnavn og gardsnavn. Siden Kartverket har ansvar for å fastsette skrivemåten til naturnavn og gardsnavn etter § 7 tredje ledd i lov om stadnamn, tas det opp navnesak for å få avklart rett skrivemåte av stedsnavna til offentlig bruk.

Se brev fra Statens Kartverk her

Navneliste

Steigen legesenter påsken 2024

Steigen legesenter holder stengt fra onsdag 27/3 kl 11.30. Kontoret åpner igjen tirsdag 2/4 kl:08.00.

For kontakt med legevakten ring Bodø legevakt på 116117

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Steigen helsestasjon ønsker at alle ungdommer får tilbud om vaksine mot hjernehinnebetennelse. Den er dessverre ikke gratis, men det koster ikke noe å få den satt på helsestasjon. 

Ta kontakt med Helsesykepleier for bestilling og ved spørsmål. 
Tlf: 901 77 048
 

Pårørendeundersøkelse

Ivaretatt? - en pårørendeundersøkelse

Pårørendeutvalget og ledelsen for helse-og omsorg i Steigen kommune ønsker at så mange som mulig kan delta på denne undersøkelsen (selv om det er kort frist). Den utføres digitalt, og gjennomføres årlig over hele landet  - Undesøkelsen kan besvares t.o.m 31.mars