Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

NY PERSONALKONSULENT I ETT ÅR

31.08.04
Tore Hakvaag er ansatt som personalkonsulent fra juni og ett år framover.
Foto: Gunnar Grytøyr

Tore Hakvaag (36) er konstituert som personalkonsulent i Steigen kommune det året Dag Robertsen har permisjon. Hakvaag, som opprinnelig kommer fra Kabelvåg i Lofoten, er utdannet førskolelærer og har arbeidserfaring fra mange felt. Han har vært anleggsarbeider, barnehagestyrer, lærer og styremedlem i Nordland fylkes lærerlag. Det er blant annet derfra han har fått erfaring med forvaltningsarbeid.

- Det er en veldig interessant og omfattende jobb. Kanskje litt annerledes enn jeg hadde tenkt meg den. Jeg var ikke klar over at den økonomiske biten var så omfattende, men ellers er personalforvaltning spennende. Jeg trodde kanskje også at det ble mer direkte kontakt med de ansatte, men det er utrolig mange ansatte i kommunen. Det har jeg oppdaget nå. Men jeg vil skryte av et godt og trivelig arbeidsmiljø i kommunen, sier Hakvaag.

- Hva blir din viktigste oppgave framover?

- Lønnsoppgjøret, uten tvil. Det blir spesielt omfattende i år. Det blir også spesielt for meg ettersom jeg har vært vant til å sitte på den andre siden av bordet, men det går greit. Vi er jo allerede godt i gang og skal være i mål til 1. november, sier Hakvaag og haster videre.

.