Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

STOR SKOLEAVSLUTNING

23.06.05
Det ble stor avslutningsfest for avgangselevene i Steigen + alle 7. klassingene da de samlet seg i Leinesfjord 16. juni.

16. juni ble en historisk dag i Steigen. For første gang samlet alle elevene i ungdomsskolen, kulturskolen, videregående skole, Internettkafeen og alle 7. klassingene i Steigen seg til en felles avslutningsfest på Steigen sentralskole i Leinesfjord. Om lag 220 elever pluss alle pedagogene feiret skoleslutt, at det er siste året på den lokale skolen eller siste skoleår i Steigen. Fra kl. 20 til midnatt underholdt Nord-Salten Storband + + og Tysfjords Jan Ivar Jacobsen som vokalist og elever fra sentralskolen og kulturskolen som bidro med to avdelinger blues, rock, ballader og annen underholdning.

Deltakerne som hadde klart røykekontraktene ble premiert i løpet av kvelden. De 36 av 42 elevene som hadde klart hele kontrakten fikk 300 kroner hver og i tillegg ble en del cd-plater trukket blant de andre deltakerne. En 8. klassing fikk en mp3 spiller gitt av Sosial- og helsedepartementet som har satt i gang dette tiltaket.

Prosjektet var støttet av Barnevernet, Nord-Norsk Jazzsenter, Knut Hamsun videregående skole, Psykiatrisk helsevern, Ungdomsrådet og Steigen kommune som stilte med folk og busser.

Her er noen bilder fra arrangementet, alle tatt av Gunnar Grytøyr.