Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

STEIGEN 2015

12.10.05
Som et ledd i kommuneplanprosessen skal administrasjonen foreta en møteserie rundt i kommunen under arbeidstittelen "Steigen 2015".

Der ønsker de innspill fra lokalbefolkningen på hvordan de ser for seg - eller ønsker at - plassen deres skal se ut om 10 år. Forslag og ideer skal så settes inn i den strategiske kommuneplanen som igjen skal være retningsgivende for kommunestyret når tiltak og investeringer skal prioriteres og gjennomføres.

- Vi vil gjerne vite hva folk mener er viktig for sitt område. Hvilke veivalg bør gjøres for at akkurat deres bygd skal bli god å bo i. Hva kan vi gjøre annerledes for å få det bedre? Hvilke muligheter ser lokalbefolkningen for dette stedet? Det er slike tanker vi vil at befolkningen i alle aldre skal tenke og frambringe til disse møtene. Det er en grunn til at vi bor i denne kommunen - og denne bygda, og at vi fortsatt ønsker å bo her. Klarer vi å realisere 5 av 100 ideer har vi kommet langt på vei, og vi vet at det finnes prosjektmidler "der ute". Dermed sender vi ballen til Nordskot i første omgang, vi starter nemlig på skola der den 17. oktober med agendaen "Nordskot 2015". Møt opp, sier ordfører Berit Woie Berg.

Møteserien vil i stor grad bli arrangert i samarbeid med lokale grendelag eller lignende, og det blir innledning fra politisk ledelse på hver plass. Etter Nordskot følger:

Bogen/Dyping den 20.10, Nordfold/Stamsvik den 24.10, Leines den 26.10, Leinesfjord den 3.11 og Engeløya den 7.11. Alle starter kl. 20.00. Selve møteplassen vil bli annonsert med plakater på de respektive plassene.