Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

SEMINAR OM SYKKELTURISME

25.04.05
Representanter fra lokalt næringsliv, berørte kommuner, Statens vegvesen og OVDS har avviklet et arbeidsseminar om utvikling av området Bodø - Steigen - Hamarøy som syklistvennlig reisemål på Engeløystua Hotell.

Seminaret er en del av et forprosjekt som Destinasjon Bodø og reiselivsselskapet Hamsuns Rike samarbeider om, og som er støttet av Nordland fylkeskommune. Anniken Widje i Destinasjon Bodø er prosjektansvarlig, reiselivsrådgivningsselskapet Kaizen AS er prosjektleder og Stiftelsen Sykkelturisme i Norge (STIN) bidrar med prosjektmedarbeider. Målet er å utvikle en helhetlig plan for sykkelturisme i dette området, og kartlegge behovet for videreutvikling og tilrettelegging. I neste omgang skal et hovedprosjekt utvikle konseptet med å velge ruter, lage kart, skilting og - ikke minst - informere. Dette vil være klart til sesongen 2006, og året etter regner prosjektledelsen med at tilbudet skal være tilnærmet strømlinjeformet. Satsningen er i tråd med den pågående prosessen for merkevarebygging av Nordland som reisemål.

Deltakerne på arbeidsseminaret samlet på Engeløystua Hotell.

Begge foto: Gunnar Grytøyr
Karianne Vige Teie Andersen (t.v.) fra Stiftelsen Sykkelturisme i Norge (STIN), markedskonsulent Helene Winsents fra OVDS, Irene Siljan fra reiselivsrådgivningsselskapet Kaizen AS, avdelingsleder og prosjektleder Anniken Widje i Destinasjon Bodø og næringssjef Jørn Seljeås i Steigen kommune.