Foto: Aasmund Gylseth

image 001[ 1].png














For 9. klasse ble det først en kort volleyballkamp. Deretter møttes man på klassesommet for sammenspleising. Her var det allsang og konkurranse i samtidskunnskap.- Spørsmålene ble hentet fra "Ukenytt" - som skolen abonnerer på. Geir Gulbrandsen ledet aktiviteten på en utmerket måte. Timene dekket fagene musikk og samfunnsfag.
                                                                                                                                                                                                                                                      

Over brua.png

 

Deretter var det kroppsøving. Alle elevene måtte gå til fots over Engeløybrua til Hugo Aasjord sitt galleri - Galleri Solhaug - på Engeløya, en tur på 4,5 kilometer.
Målet var vandreutstillingen "Hainn saillte!", en ekte Nord-Norsk kunstutstilling produsert av barn og ungdom fra de 9 kommunene i Salten regionen. Denne vandreutstillingen er unik i Nord-Norge, siden den er laget profesjonelt. Dvs. at innramming, katalog og plasseringen av bildene i lokalet er gjort innenfor profesjonelle rammer. Utstillingen består av 80 arbeider og  det er laget et eget pedagogisk opplegg som man benyttet. Kunstneren Eva Bakkeslett tok seg av presentasjonen og gjennomføringen på en flott måte for 8. og 9. trinnet!

Etter kunstutstillingen gikk turen hjem med buss.
Til høsten møtes elevene på 9. og 10. trinn igjen  i et nyoppusset lokal i Leinesfjord.