Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

HISTORISK SKOLEAVSLUTNING

07.06.05
16. juni samles for første gang i historien alle elevene i ungdomsskolen, kulturskolen, videregående skole, Internettkafeen og alle 7. klassingene i Steigen til en felles skoleavslutningsfest på Steigen sentralskole i Leinesfjord.

Om lag 220 elever pluss alle pedagogene skal feire skoleslutt, at det er siste året på den lokale skolen eller siste skoleår i Steigen. Det blir full fart fra kl. 20 til midnatt med storbanddisko og egenprodusert underholdning. Nord-Salten Storband stiller med tre proffe musikere og Tysfjords Jan Ivar Jacobsen som vokalist, og de har øvd inn skikkelige diskorytmer for anledningen og vil spille og underholde i to sett. Ellers vil elever fra sentralskolen og kulturskolen bidra med to avdelinger blues, rock, ballader og annen underholdning. Det vil også bli fokus på røykesluttavtalene som elevene har inngått, og orientering om den nye natteravnordningen. Og det hele er helt gratis. Skolene, ungdomsrådet, Skippy og helse- og sosialetaten har bidratt med penger slik at utgiftene blir dekt.

- Jeg tror vi skal få både limbo- og annen dans, Quiz og mye mer på denne kvelden, og jeg er mektig stolt over at vi har fått til dette samarbeidet i år. Her får også de elevene som ikke er med på de mange fellesaktivitetene som foregår utenom skoletid anledning til å treffe hverandre, bli kjent med elever de vil treffe neste skoleår og ellers ha det gøy. Det kan godt bli starten på noe nytt og stort i Steigen, sier kulturskolerektor Torunn Baade Aalstad ivrig.