Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

HEDRET ANSATTE

04.11.05
To renholdere og fire lærere fikk KS sitt hedersmerke for lang og tro tjeneste, en rose og 3000 kroner hver som påskjønnelse for at de har arbeidet i Steigen kommune i minst 25 år.

Det skjedde under en høytidelig seremoni med gjester, taler og mat på Hesteskoen Kafé mandag 31. oktober. Kommunalsjef Eli Harildstad, personalkonsulent Dag Robertsen og fagkoordinator Vegard Danielsen foretok utdelingene og oppsummerte de forskjelliges innsats for kommunen. Steigen kommune har nettopp vedtatt et nytt personalreglement som tillater påskjønnelser som dette når folk slutter etter lang og tro tjeneste. De påskjønte var: Tidl. lærer ved Nordfold skole Eldor Arntzen (35 års tjeneste i kommunen), renholder ved Bogen skole Edith Nilssen (25 år), tidl. rektor ved Nordfold skole Søren Simonsen (26 år), renholder ved Steigen sentralskole Lillian Lundmo (25 år), rådgiver ved Steigen sentralskole Elin Elvegaard (39 år)og lærer ved Laskestad skole Anne-Gerd Dahl (28 år)

- Jeg synes der er viktig å påskjønne folk for lang og tro tjeneste. Vi setter kanskje ikke så stor pris på folk i hverdagen, de blir på en måte en selvfølge og får lite ros. Derfor er det godt å få lov til å si litt "takk og pris" på denne måten, sier Eli Harildstad som har vært både skolesjef, kultur- og oppvekstleder og nå kommunalsjef.