Det skjer mye godt og positivt folkehelsearbeid i Nordland. Folkehelseuka er en ekstra markering av dette arbeidet og en synliggjøring av de tilbud som eksisterer i kommunen og i lokalmiljøet.
Steigen kommune ønsker å invitere ALLE: lag og foreninger, skoler, barnehager, bedrifter, innflyttere, innbyggere, pensjonister, eldre og unge til å bidra i markeringen.
Det kan være enkeltstående arrangementer, eller det kan være faste aktivitetene som lag og foreninger allerede arrangerer.

Følg linken for å lese mer om folkehelseuka, finne tips til aktiviteter m.m. https://www.nfk.no/tjenester/planer-og-planlegging/folkehelse-og-lokal-samfunnsutvikling/samarbeid-og-nettverk/folkehelseuka/
Alle arrangører må ha et ekstra fokus på smittehensyn, og må følge de gjeldende pålegg og føringer som kommer fra helsemyndighetene ( https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/ )
Til dere som skal planlegge høsten er det fint om dere setter denne uka inn i kalenderen.
Alle som ønsker å markere Folkehelseuka 2021 oppfordres til å melde inn tiltaket til meg innen 30.august. Det vil bli laget et felles program for hele kommunen.
Ta kontakt på tel. 47697369 eller på mail til linda.johnsen@steigen.kommune.no

Da håper jeg at vi kan få til ei uke med mange gode tiltak for folkehelsen!

Linda Merethe Johnsen Folkehelsekooordinator Steigen kommune