Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

NÆRINGSPRISEN FOR KVINNER 2005

17.11.05
Invitasjon til å komme med forslag til kandidater.

Næringsprisen, som utdeles av Nordland fylkeskommune, er delt i to, "Næringsprisen" og "Nykomlingsprisen". Den siste gikk i fjor til Ingunn Øvsthus fra Steigen som driver Saure Gård, med blant annet gartneri, økologisk hagebruk og eggproduksjon.

Nordland fylkeskommune vil gjennom næringsprisen for kvinner gi kvinnelige etablerere et løft. De vil medvirke til flere kvinnelige bedriftsetableringer ved å stimulere og belønne kvinner som satser på egne krefter og oppretter sin egen arbeidsplass og sin egen bedrift. Begge prisene består av et kunstverk og kr. 30 000,-. Prisutdeling vil skje på fylkestinget på Fauske i februar 2006.

* Næringsprisen skal gå til kvinner som gjennom sin bedriftsetablering har utmerka seg som nyskapende, utradisjonelle og spenstige. Bedriftsetableringa deres må ha skapt en positiv vind på stedet, gjennom å være både miljømessig, samfunnsmessig og økonomisk god.

* Nykomlingsprisen skal gå til kvinner under 35 år som har satsa på lokalsamfunnet sitt ved å ha etablert bedrift på heimplassen i løpet av de siste tre år.

Er det noen i Steigen som du mener fortjener prisen? Vær vennlig å send inn skriftlig forslag med en kort begrunnelse - innen 25. november 2005 - til Steigen kommune, servicekontoret, 8283 Leinesfjord, eller e-post: postmottak@steigen.kommune.no