Naustholmen Kajakk & Blues 2020

Kajakk&Blues foregår ute med hav og fjell som vakre kulisser. Når tonene flyter og rytmene rører ved pulsen, kommer magien for fullt.
Torsdag spiller Blues Machinery med Nordskots store sønn Daniel Fredriksen som head man. Det er bare å ta av seg hatten.
Fredag spiller Bluesland med Dag og Bjørn fra Bodø. Fortryllende bra!
Lørdag blir det fullt trøkk med seksmannsbandet Bondes Liga fra Narvik. Rockefoten kommer til å gå om du vil eller ei.

Kom som du er , velg som du vil
Du velger selv om du komme og bo på øya og delta under hele festivalen eller om du vil komme en kveld eller to. Du kan velge mellom tre ulike festivalpass:
Full pakke: Overnatting inne, frokost, lunsj og middag torsdag kveld - søndag lunsj, konsert hver kveld og transport t/r Nordskot-Naustholmen.
Teltpakke: Teltplass til eget telt,middag torsdag - lørdag, konsert hver kveld og transport t/r Nordskot - Naustholmen. Ordner frokost og lunsj selv.
Kveldspakke Middag og konsert

Lær deg å padle eller lær det enda bedre
Fredag er det nybegynnerkurs. Lørdag kan du lære deg mer om manøvrering, redning og smart padling. Kajakk og tørrdrakt er inkludert i kurset. Dette trenger du altså IKKE å leie i tillegg.
Hver dag vil det bli guidede turer, hvor de som allerede har padleteknikken inne kan bli med på tur i øyriket. Steigen har 3000 øyer, holmer og skjær og er et farvann som er unikt for padling. Kom gjerne med egen kajakk eller lei hos oss.

Komme til konsert, middag og pub
Vi serverer nydelig mat fra havet. Puben inne på Brygga er åpen og har alle rettigheter. Dette er et arrangement hvor det er mulig å stikke innom en kveldstur om du bor eller oppholder deg i Steigen. Husk å forhåndsbestille, slik at vi har nok mat.
Naustholmen er ei øy noen hundre meter fra Nordskot der hurtigbåten fra Bodø anløper to ganger daglig på sommeren. Det er gratis båttransport mellom Naustholmen og Nordskot under hele festivalen.

Arrangør: NAUSTHOLMEN ADVENTURE ISLAND
: Naustholmen Adventure Island, Nordskot
Tid: torsdag 16. juli
Kulturarrangementer
https://naustholmen.com/hva-skjer/