Stor sommerkonsert med Hellbillies i Steigen!

HELLBILLIES

Hellbillies er blant våre aller mest folkekjære og aktive rockeband. De er i en særstilling, hvor de passer like godt inn på bygdefest som på rockefestival. Bandet har like mange fans i de store byene som i grisgrente strøk, og er i stand til å fylle konsertsteder til bristepunktet over hele landet. Samtidig har de gjort countryrock til noe nært og norsk, ved hjelp av Hallingdalsdialekt og lokale referanser. I starten lagde de egne versjoner av amerikanske favoritter, men fikk kjapt suksess med helt egenskreven musikk. Foreløpig siste studioalbum er Søvnløs fra 2016.

Bandet fra Ål har mottatt flere Spellemannpriser og Prøysens ærespris. De aller fleste albumutgivelsene har nådd en av de tre øverste plassene på den norske salgslista. Trommeslager Bjørn Gunnar Sando og brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen har vært med siden starten, og populariteten ser ikke ut til å avta.

Lørdag 27. juli 2019 får du mulighet til å oppleve noen av Hellbillies’ mest velkjente låter hos Steigen Vikingstue for første gang. Kanskje får du høre Ho Birgjit Lien, Ei Krasafaren Steinbu, So Som So, Gamle Bry’n eller Baka Ein Stein, som en herlig start på en flott konsertkveld ute på Engeløya i Steigen.

Fremmøte kl 20:00 for innsjekking. Møt opp i god tid! Det er mange som skal inn =)
Konsertstart kl 22:00 Konsertslutt ca kl 23:30

Etter konserten ca kl 23:30 - kl 01:30 vil det være mulighet til å få videre servering innenfor det store gjerdet ved inngangsdøra til Steigen Vikingstue. Vi skal sette opp en egen bar der. Fra vår stasjonære utescene blir det musikk over høytaleranlegget. (Ikke live musikk). Her er det stor plass til å danse! =D

Vi tømmer plassen for gjester kl 02:00.

Det blir laget en egen side her på facebook for Hellbillies-konserten hos oss med viktig informasjon som f.eks. parkeringsmuligheter, overnatting, info hvordan komme seg til konserten fra forskjellige utgangspunkt/steder, info om toalettbruk, kast av søppel m.m. Følg med inne på Steigen Vikingstue sin side hvor det blir lagt ut link til denne siden.

Arrangør: Steigen Vikingstue AS
: Engeløyveien 287, 8289 Engeløya
Tid: lrdag 27. juli 20:00
Kulturarrangementer
https://www.facebook.com/events/1539805732...