Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Velkommen til kulturskoleforestillingen Fabelaktig

04.03.16

Steigen kulturskole med 159 elever, 9 lærere, en sceneinstruktør fra fylket, en lysmann fra Steigen amatørteaterlag, en lydmann fra det frivillige kulturliv, og frivillige foreldre gjør seg i disse dager klar for å ta vel imot publikum i Allhuset i Steigen, fredag 11.mars

En variert og grensesprengende forestilling!

Ulike elementer er  satt sammen forestillingen Fabelaktig. Publikum får mulighet til å oppleve Kulturskolens ulike fag:  dans, musikk, teater og kunst bli satt sammen til ett felles uttrykk. Vi har vært inspirert av fabler, sterke farger, ulike kulturer fra ulike steder og tider. Dette gir til sammen en forestilling der alle kan glede seg over mangfoldet og variasjonen ungene og ungdommene  våre  har. Vi arbeider sammen for å gjøre hverandre god, og for at alle elevene,  liten som stor,  skal kunne stråle på scenen neste fredag.

Forhåndsalg på e-billett

Kulturskolen legger ut forhåndssalg av billetter til våre to forestillinger på www.ebillett.no.   Her får publikum mulighet til å kjøpe billetter på nettet og dermed sikre seg plass på den forestillingen en ønsker å se. I tillegg til at publikum slipper å stå i kø før forestilling. Vi vil i tillegg ha ordinært billettsalg i døra, men vi kan ikke garantere plass på ønsket forestilling.

 
Forestillingen kl. 19 link:

 

Sett av ettermiddagen neste fredag til en timers opplevelse av barn og unge fra Kulturskolen i Steigen!