Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

OMRÅDEREGULERINGSPLAN BOGØY NÆRINGSOMRÅDE - KUNNGJØRING OM VEDTAK

18.07.16

I henhold til plan- og bygningslovens § 12-12 kunngjøres vedtak av områdereguleringsplan for Bogøy næringsområde, vedtatt av Steigen kommunestyre 22.06.16 sak 53/16.

Planen legger til rette for bygging av lakseslakteri på Storskjæret med tilknytta virksomhet som kassefabrikk og traileroppstillingsplasser der noe av dette også kan bli plassert på andre siden av veien på området Langodden. Her kan det også bli aktuelt å etablere en fiskeolje- eller melfabrikk for i ivareta avskjær fra filetproduksjon.

Planen legger videre grunnlaget for etablering av sjøretta næring ved at det tilrettelegges for utbygging på Bogøya, med mulighet for utfylling ut til ca 5 m dybde rundt øya. En etablering på Bogøya anses å ligge noe fram i tid og det kreves også her at bygg o.l. må detaljreguleres før utbygging.

Det er videre regulert områder der det kan tas ut masse ved det gamle masseuttaket oppe i svingen ved Bogen, og i et mindre område øst for Nordodden. Begge steder er regulert til forretning etc når masseuttaket er avsluttet.

Kommunestyrets vedtak samt plandokumentene er tilgjengelige på Steigen kommune, rådhuset og ved å trykke på linkene under.

 

Eventuell klage på vedtaket må sendes skriftlig innen tre uker til Steigen kommune, 8283 Leinesfjord eller på e-post til postmottak@steigen.kommune.no.



Kommunestyrets vedtak
Plankart
Planbeskrivelse
Planbestemmelser